پروژه OmiseGo نمایندگی مستقلی از کمپانی Omise است که بر اساس و پایه اتریوم توسعه دادهشده و هدف آن ایجاد یک سیستم شفاف اقتصادی و مالی و جایگزینی بانکها و مؤسسات مالی است؛ که توسط Joseph Poon ، طراح شبکه لایتنینگ و پلاسما، طراحی و توسعه داده شد و تعدادی از مالکان شبکه اتریوم نیز از آن استقبال و حمایت کردند.
برای اولین بار در سال 2017 میلادی ارز دیجیتال OmiseGO عرضه شد و توانست سرمایهای در حدود 25 میلیون دلار برای این کمپانی حاصل کند.
کمپانی Omise یک شرکت آسیایی ارائهدهنده خدمات مالی مانند پرداخت و درگاههای مختلف است؛ که سیستم خود را به عنوان یک دروازه پرداخت با رابط کاربری آسان معرفی میکند. این شرکت در سال 2013 تأسیس شد.
Omise امتیازاتی نسبت به دیگر رقبای خود در این زمینه دارد که میتوان به ارتباط خوب و تعاملات مهم با دیگر درگاههای پرداخت اشاره کرد. جالب است بدانید مکدونالد از درگاه Omise بهره میبرد.
OmiseGo یا همان ارز دیجیتال اومیسه بر اساس الگوریتم اثبات سهام و تحت سیستم بلاکچین اتریوم کار میکند. این ارز میتواند گام بلندی در تحقق اهداف غیرمتمرکز سازی اقتصاد و سیستم های مالی باشد.
توکن این ارز با نام اختصاری OMG شناخته میشود؛ که قابلیت استخراج نداشته و نمایندگان و اعتبارسنج ها صحت تراکنش ها را تایید میکنند.
تکنولوژی مورد استفاده در پروژه اومیسگو یک پلتفرم غیرمتمرکز و در دسترس عموم است و همان طور که گفته شد بر پایه اتریوم فعالیت میکند یعنی بعضی از لایه ها و عملکرد ها در شبکه بلاکچین اتریوم انجام میشوند و الگوریتمهای یکسان و مشابه زیادی دارند. از این ارز میتوان به عنوان چهارمین ارز توسعه داده شده بر پایه شبکه اتریوم یاد کرد.
اگر چه این پروژه همچنان در مرحله توسعه و تکامل است اما استقبال خوبی از آن در جهان مشاهده شده به طوری که خیلی از کارشناسان آینده درخشانی برای این شبکه متصور هستند.
از آنجا که تبادلات مالی هر روز در سطح جهان گسترش پیدا میکنند این شبکه تصمیم دارد سیستم این تبادلات را با استفاده از صرافی و ارز غیرمتمرکز بهبود و توسعه ببخشد.
سیسستم این شبکه از بخش های مختلفی تشکیل شده که از جمله آنها میتوان به صرافی غیرمتمرکز ODEX، سیستم پلاسما و کیف پولهای مختلف اشاره کرد.
ODEX در واقع سیستم یک صرافی غیرمتمرکز است که هیچ قدرتی بر آن تسلط نداشته و از این حیث یکی از برتری های شبکه OmiseGo نسبت به دیگر شبکه های این چنینی محسوب میشود. در الگوریتم این صرافی عملیات های خرید و فروش و سفارشات در حالی انجام میشوند که پول به صورت مستقیم از خریدار به فروشنده میرسد و واسطهای در این میان مانند بانک ها قرار نمیگیرد. در واقع ثبت سفارش در بیرون از شبکه صورت میگیرد و در مرحله پرداخت معامله وارد شبکه اومیسگو میشود و در صورت تایید اعتبار تراکنش انجام میشود.
پلاسما نیز در واقع الگوریتمی برای حل مشکلات مقیاسپذیری در معاملات است که همانندODEX در مرحله توسعه است وهمچنان به صورت عملی تستی از آن گرفته نشده است.
این ارز در صرافی های معتبر و مشهور مانند Binance قابل خرید و فروش است.
اگر بخواهیم نمودار ارزش این ارز را به صورت کلی برسی کنیم باید بگوییم این ارز پس از یک دوره نوسانی که شامل سه قله و سه دره است به تعادل رسیده و این مسیر را به صورت تقریبا ثابت پیموده است که نوسان شدیدی در این دوره دیده نمیشود.
اوج قیمت اومیسگو در سال 2018 دیده شد که ارزشی معادل 72/25 دلار داشت و نسبت به اوج خود نزولی 85 درصدی داشته است.
با این حال این ارز در سال اخیر حدود 480 درصد رشد داشته است که این عدد برای سرمایهگذاران این حوزه قابل قبول و حتی قابل توجه است؛ همچنین این ارز در ماه اخیر نسبت به زمان نگارش این مقاله حدود 12 درصد و در دو ماه اخیر حدود 18 درصد نوسان مثبت داشته است.
در پایان میتوان گفت ایده اصلی و ویژگی های منحصر به فرد این شبکه میتواند برگ برنده این شبکه نسبت به دیگر شبکهها باشد و باعث شود در آیندهای نه چندان دور شاهد پیشرفت زیادی از این شبکه بلاک چینی باشیم.
تمام حقوق برای فارسی کریپتو محفوظ است.