ارز دیجیتال مونرو (monero) چیست؟

  • 23 خرداد 1400
۲ 1
monero
monero

Monero (XMR)

Price
$ 136.14

مونرو چیست و چگونه به‌وجود آمد؟

ارز دیجیتال مونرو (monero) یک ارز کاملا امن و غیر‌قابل‌ پیگیری است که رمز‌نگاری مخصوص آن باعث می‌شود تا تراکنش ها در بستر آن غیر‌قابل ردیابی باشند.

این ارز با نام اختصاری XMR در آوریل 2014 توسط هفت توسعه دهنده که تنها هویت دو نفر از آنها مشخص است با سه هدف اصلی توسعه داده شد که این اهداف عبارت اند از :

  1. غیرمتمرکز بودن
  2. حفظ حریم شخصی و عدم امکان رهگیری
  3. امنیت و سلامت تراکنش ها

در واقع مونرو یک فورک از ارز مادر بایت کوین است؛ این اتفاق هنگامی می‌افتد که ارزی برای بهبود یا کم یا اضافه کردن قابلیتی به دو قسمت تقسیم شود.

از این رمز ارز میتوان برای خرید و فروش استفاده کرد یا آن را با دیگر ارز ها مبادله کرد.

تمرکز مونرو بر حفظ حریم خصوصی

رمز ارز های زیادی با هدف افزایش حریم خصوصی به‌وجود آمدند و به نسبت‌های متفاوت موفق بودند؛ مونرو یکی از آنهاست با نسبت موفقیت بالا. این رمز ارز به صورت غیر‌شفاف پیاده سازی شده است به طوری که قابلیت مشاهده آدرس‌های مبدا و مقصد و مقدار معاملات در سیستم این ارز دیجیتال وجود ندارد. مونرو به دلیل وجود این ویژگی از محبوبیت بالایی برخوردار شده است و توانسته خواست بسیاری از افراد را فراهم کند.

۳ 1

استخراج مونرو

مونرو نیز مانند بیت کوین قابل استخراج است و کاربران می‌توانند به صورت انفرادی و یا در قالب استخر‌ها برای فعالیت های خود در شبکه مونرو پاداش دریافت کنند؛ شما نیز میتوانید با یک سیستم کامپیوتر و بدون نیاز به تکنولوژی ASIC  به استخراج این ارز بپردازید در حالی که استخراج این ارز بر پایه برابری میان کاربران است.

تعداد کل سکه های مونرو 18.4 میلیون سکه برنامه‌ریزی شده است که پس از استخراج این مقدار همچنان این ارز قابل استخراج خواهد بود.

۴ 1

مونرو چگونه کار می‌کند و تراکنش ها چگونه مخفی می‌مانند؟

در ابتدا باید گفت که این ارز دیجیتال از الگوریتم اثبات کار استفاده میکند که در این زمینه شبیه به بیت‌کوین است اما تفاوت اصلی اینجاست که مونرو علاوه بر این الگوریتم و تکنولوژی بلاک‌چین از سه تکنولوژی خاص برای بهبود امنیت و حریم خصوصی در شبکه خود استفاده می کند.

  1. امضاهای حلقوی یا Ring Signature   که هر تراکنش را میان تراکنش های مشابه قرار میدهد تا ردیابی فرستنده تراکنش برای دیگر کاربران غیر‌ممکن باشد و به نوعی به تراکنش شما لباس استتار می‌پوشاند.
  2. آدرس های مخفی یا Stealth Addresses  که گیرنده در هر تراکنش به صورت تصادفی تولید می‌کند و انتشار می‌دهد در حالی که تراکنش به آدرس بخصوصی ارسال می‌گردد و بدین صورت تراکنش ارتباطش را با آدرس های گیرنده و فرستنده از دست می‌دهد.
  3. تراکنش های حلقوی محرمانه یا RingCT  تکنولوژی مخفی نگه داشتن میزان پول معامله شده است که در آن دو مبلغ ارسالی و باقی مانده مشخص می‌شود در حالی که کل مبلغ کیف پول وارد معامله شده است.

در نهایت اگر به دنبال ارزی با سطح بالایی از حفظ امنیت و حریم خصوصی هستید، می‌توانید مونرو (Monero) را انتخاب کنید و از امکانات مجتمع شده آن مثل قابلیت استخراج و انجام معامله‌ها و خرید و فروش کالا استفاده کنید بدون اینکه کوچکترین ردپایی از شما در انجام معامله باقی بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *